Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΛΕΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η διερεύνηση δυνατότητας συνεργασίας του Λιμένα με τα λιμάνια της Λετονίας θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικών συναντήσεων και συζητήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες Τετάρτη ο Πρέσβης της Λετονίας στη χώρα μας, κ. Maris Klisans. Στο κτήριο της Διοίκησης τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, κ.κ. Κωνσταντίνος Μέλλιος και Δημήτριος Ρούτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις των τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και οι δυνατότητες ενίσχυσης του ρόλου των λιμένων των δύο χωρών στο παγκόσμιο δίκτυο. Διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων είναι ότι το κοινό σημείο και ταυτόχρονα σημαντικό πλεονέκτημα τον Λιμένα Θεσσαλονίκης και του Λιμανιού της Ρίγα, του σημαντικότερου λιμανιού της Λετονίας, είναι η απευθείας σύνδεση με το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η διερεύνηση δυνατότητας συνεργασίας του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τα λιμάνια της Λετονίας θα αποτελέσει αντικείμενο μελλοντικών συναντήσεων και συζητήσεων, καταλήγει η ίδια ενημέρωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ