Skip to main content

Ο Πλατανιάς δεν δίνει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ποιοι οι λόγοι που επικαλέστηκε η ομάδα των Χανίων για να μη δώσει εισιτήρια στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ούτε για μεμονωμένους οπαδούς του Δικεφάλου

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης για τον αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση της χανιώτικης ομάδας να αρνείται να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να δώσει ούτε μεμονωμένα εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Δικεφάλου που ζουν στην Κρήτη, καθώς το σημείο της κερκίδας από όπου παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας τους, θα διατεθεί σε φίλους των γηπεδούχων.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, ως επιχείρημα για να απαντήσουν αρνητικά στο αίτημα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που ζήτησε 300 εισιτήρια, οι άνθρωποι του Πλατανιά επικαλέστηκαν την κρισιμότητα του αγώνα. Υποστήριξαν δηλαδή ότι ο Πανιώνιος δεν έχει πάρει άδεια συμμετοχής στα πλέι οφ και επομένως η ομάδα των Χανίων έχει βάσιμες ελπίδες με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ να παίξει στα πλέι οφ αλλά και στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που από τις αρχές της εβδομάδας έχουν κάνει κάλεσμα στους κατοίκους των Χανίων να γεμίσουν το γήπεδο στα Περιβόλια και να ενισχύσουν την ομάδα τους.