Skip to main content

Ο…παραλίγο ασπρόμαυρος που έγινε «γαύρος»

Ο Γιάννης Μανιάτης εκπλήρωσε, χθες, χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας, «ένα όνειρο ζωής». Το ίδιο είχε κάνει και το καλοκαίρι, αλλά…
Ο Γιάννης Μανιάτης εκπλήρωσε χθες, χωρίς ίχνος πρωτοτυπίας, «ένα όνειρο ζωής». Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Πανιωνίου είπε χθες την χιλιοειπωμένη ατάκα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, επειδή η voria.gr ξέρει τι έκανε… το καλοκαίρι, σας το παρουσιάζει.

Ο πρώην της Σάσας Μπάστα, λοιπόν, είχε φτάσει ένα βήμα από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν, εννοείται, «όνειρο ζωής». Ο Μανιάτης, λοιπόν, τα είχε βρει με τον Δικέφαλο, το ίδιο και ο Πανιώνιος, σε σημείο που ο νεαρός δεξιός μπακ είχε συμφωνήσει με μεταφορική εταιρία, που θα μετέφερε τα πράγματά του στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, η δουλειά χάλασε, ελεώ της έλλειψης ρευστού στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν είχε πρόβλημα να πάρει το συμφωνηθέν ποσό σε δόσεις, όμως η διοίκηση του ΠΑΟΚ του διεμήνυσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για την προκαταβολή. Κάπως έτσι, χάθηκε ένας παίκτης ποιοτικός, σε καλή ηλικία και με… όνειρο να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου.