Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον άτυχο οπαδό του Άρη από την Κατερίνη

Ο Γιώργος Σαββίδης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία του μαζί με αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, καλώντας σε στήριξη του 30χρονου

Τη στήριξή του προς τον άτυχο οπαδό του Άρη, Γιώργο Ιωαννίδη, από την Κατερίνη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης, εξέφρασε ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος Γιώργος Ιωαννίδης, εργαζόταν ως διανομέας φαγητού στην Κατερίνη όταν εξαιτίας ενός ψιλόβροχου έπεσε με το μηχανάκι του και πλέον αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, του οποίου η αποθεραπεία απαιτεί αρκετά χρήματα.

Ο υιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία του μαζί με αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών που μπορεί ο καθένας να καταθέσει όποιο πόσο επιθυμεί.

«H άποψη μου πάνω σε αυτά τα θέματα δεν αλλάζει. Μπροστά στη ζωή, δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν ομάδες. Τίποτα δεν μας χωρίζει. Θα είμαι δίπλα σου φίλε μου, συνέχισε τον αγώνα σου. Υπάρχουν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, αλλά είμαστε όλοι ενωμένοι», έγραψε στην ανάρτησή του.

Επιπλέον, ο Γιάννης Μυστακίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανάλογο μήνυμα στήριξης:

«Ο Γιάννης Μυστακίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκονται δίπλα στο Γιώργο Ιωαννίδη και την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την επιστροφή στο σπίτι του στην Κατερίνη, και προσφέρουν την φανέλα του Γιάννη υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα».