Skip to main content

Ο Νίκος Παράσχου στηρίζει Γιάννη Μαυρομάτη

Τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού, επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» αποφάσισε να στηρίξει ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού,Νίκος Παράσχου.
Της Χρύσας Κυριακού 

Τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού και επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» Γιάννη Μαυρομάτη αποφάσισε να στηρίξει ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, που δεν κατάφερε να περάσει στο β’ γύρο, Νίκος Παράσχου και σύσσωμος ο συνδυασμός του «Κοινωνία των Πολιτών».

Ο κ. Παράσχου κατά τη διάρκεια της πολιτικής ομιλίας του κ. Μαυρομάτη χθες βράδυ στη Νέα Μηχανιώνα προέτρεψε τους πολίτες να επιλέξουν τον συνδυασμό του κ. Μαυρομάτη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για τον ικανότερο δήμαρχο που θα μπορούσε να έχει ο νέος δήμος Θερμαϊκού.

 Από την πλευρά του ο κ. Μαυρομάτης ευχαρίστησε τον κ. Παράσχου για την υποστήριξή του αλλά και τους πολίτες της Μηχανιώνας που τον τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των εκλογών δίνοντάς του ποσοστό της τάξεως του 50%. «Μετά από 8 χρόνια διοίκησης που λέγεται ότι υπάρχει η αναμενόμενη φθορά, εσείς δεν χάσατε ούτε λεπτό την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε ξανά τον συνδυασμό μας πρώτο. Και τον εκλέξατε πρώτο με τεράστια ποσοστά όχι μόνο στη Νέα Μηχανιώνα αλλά στα τέσσερα από τα οκτώ δημοτικά διαμερίσματα», σημείωσε και ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες για την επόμενη Κυριακή στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παράσχου κατά την εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής κατάφερε να αποσπάσει το ποσοστό του 9.47%.