Skip to main content

Ο νέος νόμος του ΕΣΠΑ στη συνάντηση Χαρίτση – Θεσμών

Ο κ. Χαρίτσης ενημέρωσε τους Θεσμούς ότι από πλευράς του υπουργείου Οικονομίας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Ο νέος νόμος του ΕΣΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Οικονομίας, αρμόδιου για το ΕΣΠΑ Αλέξη Χαρίτση με τους εκπροσώπους των θεσμών, το βράδυ της Τετάρτης, με τους τελευταίους να δηλώνουν την ικανοποίησή τους για την δραστηριότητα του υπουργείου Οικονομίας, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρίτσης ενημέρωσε ότι από πλευράς του υπουργείου Οικονομίας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αναμένεται τις επόμενες μέρες διυπουργική συνεργασία ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εναπομείνασες λεπτομέρειες, ενώ για τους αυτοκινητόδρομους έγινε συζήτηση επί τεχνικών λεπτομερειών για την ολοκλήρωση των έργων.

Η συζήτηση, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, περιστράφηκε γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τους παραχωρησιούχους και όχι με την χρηματοδότηση των έργων καθώς το θέμα αυτό έχει επιλυθεί.

Αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι των θεσμών συναντώνται με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.