Skip to main content

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη ΝΔ

Είχαν προηγηθεί δύο αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες στο Facebook ο κ. Αντώναρος και οι οποίες φαίνεται ότι ήταν αυτές που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τίθεται εκτός κόμματος ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

Αφορμή οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες, με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση του Αδωνι Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ λόγω εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε στο Facebook κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους λεκιάζουν την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».