Skip to main content

Στις 23 και 24 Μαΐου το 11ο Red Business Forum στο Μουσείο Ακρόπολης

Στο πλαίσιο του forum θα πραγματοποιηθεί VIP Επενδυτικό Δείπνο όπου 50 ανώτατα στελέχη θα συζητήσουν τρόπο αναδιάρθρωσης του ιδιωτικού χρέους.

Γιατί και πώς πρέπει οι τράπεζες να πουλήσουν δάνεια τώρα ώστε να μπορέσουν να διοχετεύσουν ρευστότητα στην αγορά και να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη, θα συζητήσουν 50 ανώτατα στελέχη σε επενδυτικό δείπνο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 11ου Red Business Forum.

Η διήμερη εκδήλωση, που διεξάγεται υπό την αιγίδα των EBRD και RICS και υποστηρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος, το υπουργείο Οικονομικών και την ΕΤΕπ, θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης την 23η και την 24η Μαΐου 2016.

Με κεντρικό θέμα Bridging the gap αποτελείται από δύο μέρη:

-Το VIP Επενδυτικό Δείπνο, όπου 50 θεσμικοί επενδυτές, επιχειρηματίες,τραπεζίτες και προσωπα που λαμβάνουν αποφάσεις θα συζητήσουν τρόπους αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Ιδιωτικού Χρέους κατά κλάδο.

-Το Συνέδριο, όπου σε θεματικές ενότητες, debates και παρουσιάσεις αναλύσεων θα προβληθούν οι πιθανές εξελίξεις του δεύτερου εξαμήνου του έτους σε ότι αφορά την αγορά ακινήτων, των ξενοδοχείων και των υποδομών στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Το Red Business Forum έχει πλέον καθιερωθεί ως υπερδεκαετής θεσμός στο επενδυτικό ημερολόγιο της ελληνικής αγοράς ακίνητης Περιουσίας. Η αφρόκρεμα των στελεχών της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσέρχονται για να συζητήσουν –σε πρώτο πλάνο αλλά και στα περιθώρια του Συνεδρίου- τις σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο.

Το 2016, ορίζουμε και πάλι την ατζέντα, ανοίγοντας τη συζήτηση με θέματα που εστιάζουν στις ροές των κεφαλαίων, υποστηρίζονται από τεκμηριωμένες αναλύσεις και συνδράμουν στην ανάπτυξη δικτύων και μηχανισμών διοχέτευσης αναπτυξιακών πόρων στην Οικονομία.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Θεόδωρος Μητράκος, υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, και ο Jörn Stobbe, Managing Director Asset and Wealth Management της Deutsche Bank.

Η βασική θεματολογία του 11ου RED Business Forum:
Αναδιάρθρωση Ιδιωτικού Χρέους. Μια αγορά που... τάζει χωρίς να υπόσχεται
Δημιουργικές επενδύσεις. Εναλλακτικές πηγές δανεισμού
Άβολοι μετασχηματισμοί. Βάζοντας τέλος στο χρηματοδοτικό αδιέξοδο της Οικονομίας
Think Big! Διαμετακομιστικά κέντρα και επιχειρηματικά πάρκα. Πυλώνες επενδύσεων.