Skip to main content

Βράβευση της Μασούτης για την εκπαίδευση και ανάπτυξη προσωπικού της

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εκπαίδευση και Ανάπτυξη έλαβε η βορειοελλαδική αλυσίδα στην Επίσημη Τελετή Απονομής HR Excellence Awards

Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development) έλαβε η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην Επίσημη Τελετή Απονομής HR Excellence Awards.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας της εταιρείας και του τμήματος Human Resource για την υλοποίηση αλλά και τη συνέχιση μιας επιτυχημένης εταιρικής εκπαιδευτικής πολιτικής.»

Στόχος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, για το οποίο έλαβε τη διάκριση η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., ήταν η αύξηση της πιστότητας των πελατών μέσα από μια παράλληλη ευχάριστη εμπειρία αγορών για αυτούς, στην οποία συντελεί το προσωπικό με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Για αυτό σχεδιάστηκαν ειδικά ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα με κύρια θεματολογία «Επικοινωνία-Εξυπηρέτηση Πελατών και Εταιρική Κουλτούρα», τα οποία παρακολούθησαν:

οι ταμίες - πωλήτριες της εταιρείας

το νεοεισερχόμενο προσωπικό

οι εργαζόμενοι συγκεκριμένων καταστημάτων της εταιρείας

Επίσης, έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή μιας συνολικά  ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες των καταστημάτων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς.

Όλες οι εκπαιδευτικές ενέργειες επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη και βελτίωση του προσωπικού των καταστημάτων της εταιρείας που αποτελούν τη δύναμη της εταιρείας στην αναπτυξιακή της πορεία. Άλλωστε, βασική αρχή της Διαμαντής Μασούτης είναι: «η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας».