Πέμπτη 24 Μαΐου 2018
x

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: 6Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η διάκριση της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής σχέσης ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση, αναφέρει η εταιρία.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., για 6η συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε ανάμεσα στις δέκα εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, η μοναδική από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το Great Place to Work Institute Hellas, και κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Η έρευνα Best Workplaces που διεξάγει το Great Place to Work Institute Hellas είναι η μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα του μοντέλου αξιολόγησης είναι ότι οι απαντήσεις των εργαζόμενων έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην τελική βαθμολογία. Αυτό, στην περίπτωση της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού πρόκειται για μια εταιρεία με μεγάλη διασπορά των εργαζόμενών της σε 264 καταστήματα, κεντρικές αποθήκες και γραφεία διοίκησης.

«Η νέα διάκριση της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., για 6η συνεχόμενη χρονιά, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο προσωπικό και τη διοίκηση, σχέση χτισμένη πάνω σε αξίες που αντέχουν στο χρόνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ