Skip to main content

Ο Κωστής Καγγελίδης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΕΠΒΕ

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος. Πρόεδρος ο Κωστής Καγγελίδης.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Πρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Καγγελίδης.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος καθώς επίσης και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική και Πειθαρχική Επιτροπή πραγματοποιήθηκαν στις 29 Ιουνίου, ενώ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΒΕ και συγκροτήθηκε σε σώμα. Η συγκρότηση σε σώμα έγινε κάτω από συναινετικό πνεύμα με ομόφωνη αποδοχή της πρότασης όλων των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Επίσης τονίστηκε το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την  χώρα μας, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης της οικονομίας, της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών με σημαντική και διαρκή προσφορά προς τα μέλη του.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Κωστής Καγγελίδης: Πρόεδρος
Θεόφιλος Μυλωνάς: Αντιπρόεδρος
Αναστάσιος Μάνος: Αντιπρόεδρος
Κοσμάς Βάμβαλης: Γενικός Γραμματέας
Σωτήρης Σιάγας: Ταμίας
Άγγελος Παμπουκίδης: Μέλος
Χαρά Κουτάλου: Μέλος