Skip to main content

Ο Κασσελάκης προσφέρει το πατρικό του στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωσή της

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της μετά την έξωση από το σπίτι τους στο Ζωγράφου

Το πατρικό του σπίτι στο Παγκράτι προσέφερε στην Ιωάννα Κολοβού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι μετά την έξωση που υπέστησαν στο σπίτι τους στο Ζωγράφου.

Διαβάστε σχετικά: Ποινική δίωξη στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση από το σπίτι της

Σημειώνεται ότι η Τίνα Καφατσάκη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου σε επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη για την υπόθεση της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.

Μαζική πορεία διαμαρτυρίας για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού στο Ζωγράφου

Μαζική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν στου Ζωγράφου εργαζόμενοι, σωματεία και άλλοι κοινωνικοί φορείς ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ιωάννα Κολοβού και του ανάπηρου γιου της μετά τη βίαιη έξωση που τους έγινε νωρίς το πρωί από αστυνομικές δυνάμεις.

Image

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός» φώναξαν οι διαδηλωτές ενώ το κεντρικό πανό των εργατικών σωματείων και φορέων ανέγραφε: «Κάτω τα χέρια από του λαού το βιος! Να αποσυρθούν άμεσα όλες οι κατηγορίες κατά της Ιωάννας Κολοβού».

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Ιωάννα Κολοβού, εκπρόσωπος από το Σύλλογο Γυναικών Ζωγράφου και ο Χάρης Χουρδάκης από τη γραμματεία της ΣΕΑΑΝ.