Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
x

Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΄60

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, μετά την αντίδραση που συνάντησε η πρώτη του ανάρτηση στο facebook για το "Όλοι μαζί μπορούμε", ξαναεπιτίθεται.

Με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας εξαπολύει νέα, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, επίθεση, με αφορμή τη συναυλία του "Όλοι μαζί μπορούμε" με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Καλλιμάρμαρο, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (12.07.2017).

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Καρανίκας γράφει γιατί, όπως λέει, από το προηγούμενο post του ενοχλήθηκαν «κάτι αριστεροί της γενιάς του '60» που «μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου».

«Ευτυχώς όμως υπάρχει και η αριστερά με συνείδηση, μνήμη, ήθος και λαϊκή καταγωγή που συνεχίζει να αγωνίζεται και γι’ αυτό είναι στο πλευρό αυτής της κυβέρνησης διαχωρίζοντας την θέση της από τις γλίτσες του παρελθόντος. Όπως δεν "τα φάγαμε όλοι μαζί'' έτσι ακριβώς , δεν "μπορούμε όλοι μαζί''! Προχωράμε», καταλήγει η σημερινή του ανάρτηση.

Όπως έγινε και με την προηγούμενη ανάρτησή του, μετά το νέο post, η σελίδα του δεν φαίνεται, ενώ ο ίδιος ο Νίκος Καρανίκας είχε ανεβάσει screenshots από τη σελίδα του η οποία είχε μπλοκαριστεί και ένα άλλο που έλεγε πως «θα το κατεβάζουν, θα ανεβαίνει» και επαναλάμβανε το πρώτο post κατά του Σαββόπουλου.

Η νέα ανάρτηση:

«Ενόχλησε κάποιους αυτό που ανέβασα προχθές για το ήθος αυτών που ψηφίζουν ΝΔ και ταιριάζει να είναι φασίστες και δημοκράτες, ρατσιστές και ευαίσθητοι, τίμιοι και λαμόγια, με το κράτος αλλά και τις offshore, με τον θεό αλλά και το έγκλημα, την εκμετάλλευση του ανθρώπου. Ενοχλήθηκαν κάποιοι και κάποιες γιατί είδαν προφανώς τον εαυτό τους και το κόμμα τους που κυβερνούσε δεκαετίες και κατέστρεψαν την χώρα, σε αυτά που έγραφα. Λογικό !

Ενοχλήθηκαν όμως και κάτι αριστεροί της γενιάς του '60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου.

Προχθές στο Καλλιμάρμαρο ο Σκάι που χειροκροτούσε τα μνημόνια της ΝΔΠασοκ, και δεν λέει ακόμα κουβέντα για την διαπλοκή και τους φίλους του καναλιού που καταλήγουν στον εισαγγελέα, οργάνωσε φιλανθρωπικό ξεσάλωμα 'όλοι μαζί μπορούμε΄ όπως το '' όλοι μαζι τα φάγαμε'' , γι αυτό ''παραιτηθείτε''.

Σ αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ που αρχικά κλέβοντας τα τραγούδια του Διονύση -Νιόνιου Σαββόπουλου κατέληξε να τραγουδάει ''δεν θα περάσει ο φασισμός'', με τον Άδωνη και τον Βορίδη τον Τσεκουράτο της ΝΔ του Μητσοτάκη Ζίμενς.

Συγνώμη αν στεναχώρησα την αριστερά των συναισθημάτων και της μνήμης των γλεντιών, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί ώστε να αντιδράσουν με τον τρόπο που αντέδρασαν εναντίον μου. Θα τους πρότεινα να το ξαναδιαβάσουν προσεκτικά και να καταλάβουν ότι είναι αριστεροί σε περίοδο πολέμου και όχι ορτινάτζες της αριστεράς της ρετσίνας και της μνήμης των αγώνων που κάποτε έδωσαν τραγουδώντας Νιόνιο και τώρα έπιασαν στασίδι στα ποστ του fb βρίζοντας και μπλοκάροντας εμένα ή γράφοντας γενικά και αόριστα για ιδέες της αριστεράς με ένσημα απο την γενιά του 1960 ή το editorial κάποιας εφημερίδας της αριστεράς του 1990.

Ευτυχώς όμως υπάρχει και η αριστερά με συνείδηση, μνήμη, ήθος και λαϊκή καταγωγή που συνεχίζει να αγωνίζεται και γι αυτό είναι στο πλευρό αυτής της κυβέρνησης διαχωρίζοντας την θέση της από τις γλίτσες του παρελθόντος.

Όπως δεν ΄τα φάγαμε όλοι μαζί'' έτσι ακριβώς , δεν 'μπορούμε όλοι μαζί''!

Προχωράμε»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ