Skip to main content

Ο Καμμένος τα βάζει με την κυβέρνηση για την υπόθεση της Εσθονίας

Κομπλεξικά η Ελλάδα, δεν αναγνωρίζει τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό και τα δεινά που υπέστησαν οι Εσθονοί, δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Σε εντελώς αντίθετη γραμμή σε σχέση με εκείνη που εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική δυτική χώρα που «δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει» τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό και κάνει ιδιαίτερα μνεία στα δεινά που υπέστη ο λαός της Εσθονίας, ο οποίος χαρακτηρίστηκε υμνητής του ναζισμού, «από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα».

Πιο αναλυτικά έγραψε στο facebook: 

«Εχετε αναρωτηθεί γιατί είμαστε η μοναδική Δυτική χώρα που δεν θέλει κομπλεξικά να αναγνωρίσει τον ολοκληρωτισμό των κομμουνιστικών καθεστώτων ;

Από πότε η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, εγκλήματα τα οποία έχει αναγνωρίσει τόσο ο Πούτιν όσο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ;

Ποιά Ελλάδα είναι αυτή ;

Ο κομμουνισμός δεν διέπρεψε στον ρατσισμό, στις μαζικές δολοφονίες και την μισαλλοδοξία ; Δεν κατεδίωξε κάθε Θρησκεία ;

Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα; Εκτός εάν νομίζετε ότι πέρασαν τέλεια και σήμερα γιορτάζουν τις ευτυχείς αναμνήσεις τους.

Για την ιστορία οι Σοβιετικοί απέλασαν πάνω από 33.000 Εσθονούς από 1945-1951 στην Σιβηρία και το Καζακστάν με την κατηγορία ότι ήταν "εχθροί του λαού" και "εχθροί των εργατών". Το 1949 το 70% των απελαθέντων ήταν γυναικόπαιδα κάτω των 16 ετών..!!».