Skip to main content

Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν

Μετά τη δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Super League επέστρεψε στον Γηραιό τους 3 βαθμούς που του είχε αφαιρέσει για την υπόθεση Πουρτουλίδη

Επεστράφησαν στον Ηρακλή οι τρεις αφαιρεθέντες βαθμοί για την πολύκροτη υπόθεση της οφειλής στον Νίκο Πουρτουλίδη, μετά τη χθεσινή δικαίωση του συλλόγου στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Έτσι, ο Γηραιός επιστρέφει -τουλάχιστον προς το παρόν- σε... ήρεμα νερά, καθώς πλέον αναπαύεται στη βαθμολογική κατάταξη σε θέση πάνω από τον Λεβαδειακό. Βέβαια, η παραμονή του εκεί θα εξαρτηθεί από το εάν ο σύλλογος της Μακεδονίας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα, λαμβάνοντας τη σχετική άδεια από την ΕΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League».