Skip to main content

Ο υπουργός α-Παιδείας και το αμερικανικό ενδιαφέρον για ΟΛΘ

Η ταύτιση του Νίκου Φίλη με τους αιώνιους εχθρούς του ελληνισμού και το αμερικανικό ενδιαφέρον για τα logistics στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Φαίνεται πως ο Φίλης και η «Αυγή» θα έχουν αποκλειστικές πληροφορίες, ότι ο θάνατος 353.000 Ποντίων στην Τουρκία οφείλεται σε πέσιμο από τυχαία τρικλοποδιά. Στην επίσκεψη του Τσίπρα στην Άγκυρα να πάρει μαζί του τον υπουργό α-Παιδείας, για να τύχει θερμής υποδοχής. Οι Τούρκοι περιποιούνται τους φίλους τους και τους φίλους των φίλων τους.

[Και στην Αίγυπτο να πάρει τον Μηταφίδη, θερμό υποστηρικτή της «Αραβικής Άνοιξης» -των Αδελφών Μουσουλμάνων δηλαδή-, για την δράση των οποίων ζήτησε να σταλεί και Ψήφισμα συμπαράστασης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Και στο Ισραήλ τον Κουράκη, όπου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι Ισραηλινοί, που δεν ξεχνούν ότι βρισκόταν στα πλοία βοήθειας προς την Παλαιστίνη].

Με αυτά και με άλλα, υπήρξε μια πλήρης ανατροπή στην κυβερνητική πολιτική, όπου οι χθεσινοί εχθροί έγιναν σημερινοί φίλοι, και τούμπαλιν. Εκθέτοντας φυσικά, όσους πήραν θέση υπέρ συγκεκριμένης κατάστασης, όπως προέβλεπε το κόμμα τους, και τώρα θα πρέπει να ψάχνουν για δικαιολογίες, αν κάποιοι - κάποτε τους ρωτήσουν.

Όταν βάζεις έναν ημιμορφωμένο υπουργό α-Παιδείας, που οι εμμονές του και οι παιδικές υστερήσεις τον οδηγούν να ταυτίζεται με τους αιώνιους εχθρούς του ελληνισμού, και εξακολουθεί η κυβέρνηση να τον κρατά, δείχνει τι είδους ευαισθησία υπάρχει σε πατριωτικά θέματα.

Θα μου πεις τα ίδια είδαμε και με τον Μπαλτά, και με την Χριστοδουλοπούλου, και με άλλους, οι οποίοι εξακολουθούν να τυχγάνουν της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Αμερικανικό ενδιαφέρον για τα logistics στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, διέβλεψε εχθές η voria.gr. Μήπως γι’ αυτό ξεσηκώθηκαν οι «προοδευτικοί», εναντίον του κινεζικού ενδιαφέροντος; Είναι βέβαιο πως κάποιοι πονηροί δεν εκμεταλλεύθηκαν πολιτικούς και πολίτες για εξυπηρέτηση ανταγωνιστικών προϊόντων; Με τόσα που βλέπουν τα μάτια μου και ακούν τα αυτιά μου, τίποτε δεν αποκλείω. [Και στο λιμάνι του Πειραιά συμβαίνουν τα ίδια. Διώχνουν τους Κινέζους, έρχονται Αμερικανοί].

Μόνο ένας στους δέκα αγρότες δήλωσε πάνω από 5.000 ευρώ. Ζουν δηλαδή με λιγότερα από 100 ευρώ τον μήνα, 233.000 οικογένειες; Και δεν υπάρχει προηγούμενη αποταμίευση, αφού και την προηγούμενη χρονιά τα ίδια δηλώθηκαν. Πότε θα έρθει η ώρα να καταλάβουν οι προοδευτικοί, ότι η διαφθορά δεν είναι ταξική υπόθεση, αλλά βρίσκεται παντού; (έχουμε άλλωστε τρανταχτά παραδείγματα στις κυβερνητικές τάξεις).

Ο Πούτιν πιστεύει ότι "δεν υπάρχει υπερθέρμανση του πλανήτη κι ότι αυτή είναι μια απάτη για να περιοριστεί η βιομηχανική ανάπτυξη πολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας".

Αλβανοί φοιτητές έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νόμο για το εκπαιδευτικό σύστημα. Εμείς σταματήσαμε να πετάμε αυγά και γιαούρτια. Τώρα είμαστε κυβέρνηση.

Ποιος είπε ότι το μόνο πρόβλημα με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες είναι πού θα βρούμε χώρους να τους βάλουμε; Πρόβλημα τεράστιο έχει η Λέσβος και η Σάμος, με την έλλειψη χώρων ταφής, όπου οι σοροί μένουν σε κοντέινερς ψυγεία.

Είχε δηλώσει ο Σκουρλέτης (28.1.2015): «Στα πρώτα νομοσχέδια η επαναφορά του κατώτατου μισθού! Επίσης, συλλογικές συμβάσεις και προστασία από απολύσεις». Τα υλοποίησε όλα ο μπαγάσας. Μπράβο του!