Skip to main content

Ο Ίλιτς λύτρωσε τον Άρη στη Μυτιλήνη, 1-0 την Καλλονή (video)

Με τον Σέρβο επιθετικό να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι κιτρινόμαυροι νίκησαν και διατήρουν τη διαφορά από τη 2η θέση στους 6 πόντους

Τη νίκη με 0-1 πανηγύρισε ο Άρης στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση με 47 βαθμούς ενώ στην κορυφή ισοβαθμούν Απόλλων Σμύρνης (νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία (αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό) με 53.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε μόλις στο 1΄όταν ο Ίλιτς από θέση βολής δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η Καλλονή απείλησε στο 22΄όταν ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Λαμπράκη.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο διάστημα 25΄-27΄όταν αρχικά ο Καπνίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο ενώ ούτε το σουτ του Τάτου δεν κατάφερε να απειλήσει τον τερματοφύλακα της νησιωτικής ομάδας.

 Η τελευταία καλή ευκαιρία του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 41΄ο Λαμπράκης βρέθηκε απέναντι στον Διούδη αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νίκος Κωστένογλου προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με στόχο το γκολ που θα έδινε τη νίκη στον Άρη και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ανάκογλου και Παυλίδη αντί των Ντούνη και Ρόβα.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε εν τέλει για τους κιτρινόμαυρους στο 90’ + 5’ ο Ίλιτς όταν ο Ανάκογλου του γύρισε τη μπάλα μέσα στον περιοχή και ο Σέρβος επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78΄Αποστόλου), Σισέ (22΄λ.τρ. Αγρικάμης), Σοφιάνης (88΄Τζελίδης).

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70΄Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65΄Ανάκογλου), Μπαργκάν (19΄ λ.τρ. Καπνίδης), Ίλιτς.