Skip to main content

Ο γιος του Mr. Jumbo οδηγούσε την Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο(vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Πόρσε που προκάλεσε φρικτό θάνατο σε τέσσερα άτομα, βρισκόταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, προκαλώντας ένα δραματικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Πόρσε βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo (το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον ίδιοκτήτη των Jumbo) και ένας φίλος του. Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Πόρσε και οι δύο επιβάτες του σταθμευμένου αυτοκινήτου, μια 33χρονη μητέρα και το τρίχρονο παιδάκι της.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ηταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Πόρσε με μεγάλη ταχύτητα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δύο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε. Το άτομο που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε όπως και η μητέρα με το παιδάκι της.

Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε τον εκκωφαντικό ήχο βγήκε από τις τουαλέτες αλλά αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.