Skip to main content

Ο Τράγκας επιστρέφει στα ερτζιανά με τρίωρο σόου στα «Παραπολιτικά»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ευρέως γνωστός για την επιτυχία του εδώ και 30 χρόνια με την εκπομπή «Εν Αθήναις», σημειώνοντας υψηλή ακροαματικότητα.

Πρεμιέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό των «Παραπολιτικών 90,1» (στους 99,4 στη Θεσσαλονίκη) κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για τη «μεταγραφή του χειμώνα», καθώς ο ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ευρέως γνωστός για την επιτυχία του εδώ και 30 χρόνια με την εκπομπή του, «Εν Αθήναις», η οποία σημείωνε πάντα υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας.

Ο Γιώργος Τράγκας - μαζί με την ομάδα της ιστορικής εκπομπής - θα παρουσιάζει ένα τρίωρο ραδιοφωνικό show, από τις 8 το πρωί έως τις 11.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, υπόσχεται στους χιλιάδες ακροατές του ραδιοφωνική... απογείωση:

«Δεν πρόλαβα να ξαποστάσω λίγες ημέρες και επιστρέφω στη κοιλάδα του Πεσαβάρ. Από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα είμαι πάλι κοντά σας στις 8 το πρωί στους 90,1, στα Παραπολιτικά FM.

Αυτή τη φορά το σόου θα είναι πιο δυνατό, πιο αποκαλυπτικό και πιο… χαμογελαστό. Έτσι, για να ξεκινάμε όπως πάντα την ημέρα μας με ψηλά το κεφάλι και γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας, στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

Από την Δευτέρα ανοίξετε δυνατά τα ραδιοφωνάκια στους 90,1 και ετοιμαστείτε για απογείωση!

Η εκπομπή μεταδίδεται και εκτοξεύεται από το Κέιπ Κανάβεραλ!»