Skip to main content

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποψήφιος στη Ροδόπη

Τα ονόματα που αποτελούν τα ψηφοδέλτια το Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού
Τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στη θεσσαλονίκη,   ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος,  κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

 Ο κ. Καρατζαφέρης, όπως ήταν αναμενόμενο, κατέρχεται στη  Β΄ Αθηνών, όπου πολιτεύεται από την εποχή που βρισκόταν στη Ν.Δ αλλά και στην εκλογική περιφέρεια της Ροδόπης.

Στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ εντάσσονται πολλές προσωπικότητες από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.  Αναλυτικότερα,  ο πρώην βουλευτής Γιώργος Γαρουφαλλιάς είναι υποψήφιος στη Λάρισα, ενώ στην Α΄ Αθηνών θέτει την υποψηφιότητά του, ο πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Στην Περιφέρεια Αττικής πολιτεύεται το πρώην στέλεχος της Ν.Δ. και επί σειρά ετών δήμαρχος Βιλίων, Κώστας Μακρυνόρης ενώ στα Τρίκαλα ο παλαιός πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Πατέρας.

Στη Β΄ Πειραιά  κατέρχεται ο τέως πολιτευτής της Ν.Δ. Τρύφων Μπουγάς ενώ στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ μετέχει και  ο νυν ευρωβουλευτής Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος αν εκλεγεί θα έχει μείνει στο Ευρωκοινοβούλιο για λιγότερο από τρεις μήνες.

Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται και όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές του κόμματος. Συγκεκριμένα,  ο κ. Κώστας Αϊβαλιώτης (Β΄ Αθήνας), η κ. Δήμητρα Αράπογλου (Β΄ Πειραιά), ο κ. Μάκης Βορίδης (Περιφέρεια Αττικής), ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Γεωργίου (Α΄ Αθήνας), ο κ.Ηλίας Πολατίδης (Σέρρες), ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Βαΐτσης Αποστολάτος (Α΄ Πειραιά), ο εκπρόσωπος του κόμματος, κ. Κυριάκος Βελόπουλος (Β΄ Θεσσαλονίκης), ο κ. Σπύρος-Αδωνης Γεωργιάδης (Β΄ Αθήνας) και ο κ. Αστέριο Ροντούλη (Λάρισας).

Όπως φημολογείτο, ο κ. Καρατζαφέρης συμπεριέλαβε και προσωπικότητες που εισέρχονται για πρώτη φορά στο χώρο της πολιτικής όπως τους τραγουδιστές Γιώργο Γερολυμάτο (Β΄ Αθηνών) και Στάθη Αγγελόπουλο (Β΄ Αθηνών), καθώς και στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, Γιώργο Ανατολάκη (Β΄ Πειραιά).

Χριστίνα Καραμανίδου