Skip to main content

Ο Αδωνις Γεωργιάδης καλεί τη ΝΔ σε ενότητα «φάλαγγας»

Στο μέτρο που με αφορά έχετε τον λόγο μου ότι ποτέ δεν θα στραφώ κατά ενός Νεοδημοκράτη, τόνισε σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis ευχαρίστησε τον Θόδωρο Ρουσόπουλο για την στήριξή του, ενώ κάλεσε την ΝΔ να επιδείξει ενότητα φάλαγγας.

«Πριν λίγο ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή και Υπουργός Επικρατείας του, στο Κανάλι «Ε» μίλησε για όλη αυτή την σκευωρία και για το ποια πρέπει, κατά την γνώμη του να είναι η στάση των στελεχών της Παρατάξεώς μας αυτές τις στιγμές. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ήταν ο Κεντρικός στόχος της λάσπης στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Δικαιώθηκε και αθωώθηκε σε όλα μετά από χρόνια μεν, αλλά αφού έριξαν την Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και έβγαλαν τον ίδιο εκτός πολιτικής. Ο βασικός εκτελεστικός βραχίονας αυτής της λάσπης τότε ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, ο ίδιος που χρησιμοποιείται και σήμερα. Είναι θλιβερό κάποιοι, από προσωπική εμπάθεια προς εμένα και μόνον, να συνεργάζονται και να δέχονται να επαινούνται από τον βασικό συκοφάντη του Κώστα Καραμανλή και από το ίδιο παρασύστημα που τότε τον πολέμησε τόσο σκληρά.

Από την άλλη πολλοί καλοί συνάδελφοι βγήκαν και έδωσαν το στίγμα της ενότητας, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Σάκης Ιωαννίδης (πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ) καθώς και αρκετοί βουλευτές όπως η Άννα Καραμανλή, ο Γιάννης Βρούτσης κλπ

Στο μέτρο που με αφορά έχετε τον Λόγο μου ότι ποτέ δεν θα στραφώ κατά ενός Νεοδημοκράτη. Αντίπαλος μου είναι ο Σύριζα και στόχος μου να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο πιο γρήγορα γίνεται Πρωθυπουργός, για το καλό της Ελλάδος που έχει πέσει στα χέρια της πιο άθλιας Κυβερνήσεως και ενός αδίστακτου Πρωθυπουργού. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία της φάλαγγος με την οποία οι προγονοί μας κατάφεραν ενώ ήταν λίγοι να νικούν τους πολλούς. Αλλά φάλαγγα χωρίς ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει.

Περιττό να διαψεύσω αυτές τις γελοίες συκοφαντίες, εάν είχα κάνει το ο,τιδηποτε ανάρμοστο στην ιστορία Novartis όχι μόνον θα είχα παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα. Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμα μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η Παράταξη μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, που παρέθεσε την πλήρη δήλωση του κ. Ρουσόπουλου.