Skip to main content

Ο Φάνης Παπάς επισκέφθηκε οινοπαραγωγούς της Νάουσας

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας άκουσε τα προβλήματα των οινοπαραγωγών της περιοχής και ζήτησε να ακούσει και η κυβέρνηση...

Συναντήσεις και συζητήσεις για τα προβλήματα των οινοπαραγωγών είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Φάνης Παπάς, στη Νάουσα, σε επίσκεψή του σε τοπικά οινοποιεία.

Ο κ. Παπάς σε ανάρτησή του στο facebook τονίζει: «Συζητήσαμε για τα προβλήματα ενός από τους σημαντικότερους κλάδους της αγροτικής οικονομίας στη χώρα, με τους ανθρώπους του κρασιού και του τσίπουρου. Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας περισσεύει το μεράκι, η γνώση, η ποιότητα. Στην Περιφέρειά μας παράγουμε κρασιά με διεθνή αναγνώριση. Καλώ την κυβέρνηση να ακούσει τον Έλληνα οινοπαραγωγό και να συνδράμει τις άοκνες προσπάθειές του. Η ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής. Στην Περιφέρεια έχουμε σχέδιο, ακούμε, πράττουμε. Θα έχουμε και αποτέλεσμα».

Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες από κελάρια οινοποιείων, αλλά παρά το έκδηλο ενδιαφέρον του, δεν είδαμε τον αντιπεριφερειάρχη να καταναλώνει το προϊόν. Σε υποψίες πάντως μπήκαμε, λόγω και της εποχής (βράζουν τα καζάνια για το τσίπουρο...).