Skip to main content

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ειδική αποστολή στη Νέα Υόρκη

Στις 9 Δεκεμβρίου «πετάει» για το «Μεγάλο Μήλο» μαζί με άλλους υπουργούς, τραπεζίτες και στελέχη μεγάλων εταιρειών για το συνέδριο του Capital Link.

Βαλίτσες για τη Νέα Υόρκη ετοιμάζει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Στις 9 Δεκεμβρίου «πετάει» για το «Μεγάλο Μήλο» μαζί με άλλους υπουργούς, τραπεζίτες και στελέχη μεγάλων εταιρειών για το συνέδριο του Capital Link, που θα γίνει εκεί στις 11 του μηνός.

Στη Νέα Υόρκη θα δώσουν, επίσης, το "παρών" και κάποιοι από τους επικεφαλής ελεγκτές των θεσμών. Για τον ίδιο λόγο. Το πιθανότερο είναι πως θα επιβεβαιώσουν στα αμερικανικά funds το πόσο καλά πάει η αξιολόγηση! Κι αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να αποδείξει, στην πράξη, πόσο έχει αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Ήδη, το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται για τις Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων από αμερικανικά funds και τράπεζες που θα δώσουν επίσης το παρόν σε αυτή την εκδήλωση είναι πολύ μεγάλο. Σε σχέση με την περσινή εικόνα, η διαφορά είναι οβιδιακή, όπως λένε αυτοί που παρακολουθούν το κομμάτι της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Το γεγονός ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, κάνει την εκδήλωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω βίντεο, χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.