Skip to main content

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διδάσκει το φλερτ και τη γλώσσα του σώματος

Σειρά συμβουλευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε ενήλικες θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως του Δ. Θεσσαλονίκης.

Σειρά συμβουλευτικών σεμιναρίων που απευθύνονται σε ενήλικες θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα σεμινάρια με θέμα «Φλερτ» και «Γλώσσα του Σώματος» θα συντονίζει η ψυχολόγος, Σύμβουλος Σχέσεων, Ελένη Μαυρόβα η οποία συμμετέχει εθελοντικά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν θα ξεπεράσουν τα 20 άτομα.

Η πρώτη συνάντηση με θέμα το «Φλερτ» θα γίνει στις Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, στις 18:30 και η δεύτερη με θέμα τη «Γλώσσα του Σώματος» την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, στις 18:30. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

«Το φλερτ δεν έχει ηλικία, φύλο ή οικογενειακή κατάσταση! Όλοι μας έχουμε ανάγκη την επιβεβαίωσή μας, αλλά από εμάς εξαρτάται και που θα βάλουμε τα όριά μας.
Γιατί ο άντρας δεν είναι πλέον κυνηγός;
Γιατί διστάζουμε οι γυναίκες να φλερτάρουμε;
Πώς και πού θα βάλουμε τα όριά μας στο φλερτ;
 
Συχνά, άλλα λέει η γλώσσα μας και άλλα καταλαβαίνει ο συνομιλητής μας. Μήπως όμως φταίμε κι εμείς; Όταν οι εκφράσεις του προσώπου, των χεριών και του σώματός μας, μιλάνε ανεξέλεγκτα, άθελά μας μπορεί και να εκτεθούμε! Είτε πρόκειται η συνομιλία μας να αφορά τον προϊστάμενό μας, τον φίλο μας, τον σύντροφό μας, καλό είναι και να μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλουν να μας πουν επί της ουσίας αλλά και εμείς να ξέρουμε τι εντύπωση αφήνουμε με τις κινήσεις μας, απέναντί τους» αναφέρεται στο site του δήμου Θεσσαλονίκης.