Skip to main content

Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών

Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου σε διαφορές περιοχές της χώρας θα παρακολουθήσει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου σε διαφορές περιοχές της χώρας θα παρακολουθήσει η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα μεταβεί αύριο στη Λευκάδα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Βασιλική για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στην Πάρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου αύριο θα παραστεί στην πανηγυρική θεία λειτουργία στην Εκατονταπυλιανή, όπου θα  χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Iερώνυμος. Ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Πάγκαλος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τήνο, για τον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της συμπλήρωσης 70 χρόνων από τον τορπιλισμό της «Έλλης».

Στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Ελώνης Λεωνιδίου θα παραστεί ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, όπου και θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Δεκαπενταύγουστου. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα παρευρεθεί στη δοξολογία για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.