Skip to main content

O «αθάνατος» Michael Jackson

Κυκλοφόρησε... το «μετά θάνατον» τραγούδι του Βασιλιά με τίτλο «This is It» και φωνητικά από τους αδερφούς του.
Τι κι αν έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερις μήνες; Η Sony Music Entertainment έθεσε σε κυκλοφορία λίγο μετά τις έξι το πρωί (ώρα Ελλάδας) το νέο τραγούδι του Michael Jackson, με τίτλο «This is It», το οποίο ηχογραφήθηκε λίγο πριν το θάνατό του και στο οποίο φωνητικά κάνουν τα αδέρφια του.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου, με τον ίδιο τίτλο και το οποίο θα περιλαμβάνει επανεκτελέσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του «Βασιλιά της Ποπ», όπως το «Smooth Criminal», το «Thriller», το «Beat it» κ.α.

Επιπλέον, στις 28 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι προβολές της αυτοβιογραφικής ταινίας του Jacko, «Michael Jackson΄s This is It», η οποία καλεί τους θαυμαστές του «Βασιλιά» να «γνωρίσουν τον άνθρωπο που ποτέ δεν ήξεραν» και η οποία έχει βασιστεί σε 100 και πλέον ώρες μαγνητοσκοπημένου υλικού από τις πρόβες του Jackson για τις προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λονδίνο.

«Το νέο τραγούδι αποδεικνύει για ακόμη μία φορά αυτό που όλος ο κόσμος ξέρει... Ότι ο Michael ήταν ένα από τα μεγαλύτερα θεία δώρα»΄ τονίζει ο John McClain, ένας από τους παραγωγούς του album.

Το τραγούδι υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Michael Jackson: www.michaeljackson.com

Α.Μ