Skip to main content

Ο... Άι Βασίλης στην Ξάνθη: Άγνωστος μοίρασε χρήματα σε πολυκατοικία!

Μποναμά στους ενοίκους μίας πολυκατοικίας στην περιοχή Εκτενεπόλ, άφησε άγνωστος - Άφησε στα χαλάκια των εισόδων τα χρήματα

Ο… Άγιος Βασίλης πέρασε από μια τριώροφη κατοικία στην περιοχή Εκτενεπόλ, που βρίσκεται κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και άφησε… μποναμά στους ενοίκους, που έτριβαν τα μάτια τους το πρωί της Πρωτοχρονιάς όταν βρήκαν στις πόρτες τους χρήματα.

Έξω από κάθε πόρτα όλων των διαμερισμάτων, κάποιος ή κάποιοι είχαν αφήσει μικρά χρηματικά ποσά, άγνωστο για ποιον λόγο. Όποιος κι αν ήταν, απέφυγε να ενοχλήσει τους κατοίκους του κτηρίου και έφυγε διακριτικά, αφού άφησε στα χαλάκια των εισόδων τα χρήματα που είναι επίσης άγνωστο από πού προέρχονται.

Το περίεργο «δώρο» έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, όχι μόνο μεταξύ των ενοίκων, αλλά σε όλη τη γειτονιά, αφού οι παραλήπτες ρώτησαν όλους τους περίοικους αν ξέρουν κάτι για τον εμπνευστή της κίνησης, που είναι ομολογουμένως ασυνήθιστη και ειδικά σε αυτήν την περίοδο που κανείς δεν διαθέτει αρκετά για τον εαυτό του, πολλώ δε μάλλον για φιλανθρωπίες.