Skip to main content

Ντουβιέ: Νίκη με Αβελίνο για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης

Ο Αυστριακός φόργουορντ του Άρη δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να παίξουν ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση

Στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα που δίνει ο Άρης στην Ιταλία εναντίον της Αβελίνο για την 13η αγωνιστική του Basketball Champions League αναφέρθηκε ο Μπράις Ντουβιέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός φόργουορντ του «Αυτοκράτορα»:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με την Αβελίνο δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις "16" καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας».

Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» πρόσθεσε πως «θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Αβελίνο είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Κίριλο Φεσένκο και Μπρούνο Φιτιπάλντο, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους».