Skip to main content

Ντούνης: Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό

Εφόσον η ομάδα αγωνίζονταν με έντεκα παίκτες θα μπορούσε να έπαιρνε ακόμη και τη νίκη, δήλωσε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων

Για την εικόνα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και για κόσμο της ομάδας βρέθηκε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», o Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων:

Για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε χθες ο Άρης: «Δεν είναι προτεραιότητα το κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά όταν παίζεις με την μεγαλύτερη ομάδα πιστεύω στην Ελλάδα δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος. Πρέπει να τα δώσεις όλα. Και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Έρχεσαι τόσος κόσμος να σε δει, δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος. Αλλά καταφέραμε και με 10 παίκτες να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το εάν έμεινε μια πίκρα στο τέλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είδατε και εσείς ότι μέχρι το 80’ ήμασταν μπροστά και εάν παίζαμε με 11 ίσως να παίρναμε τη νίκη».

Για το εάν δίνουν ψυχολογία αυτά τα παιχνίδια: «Δίνουν ψυχολογία, γιατί όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Βλέπεις ότι μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τις καλύτερες ομάδες και πρέπει στα παιχνίδια της Β΄ Εθνικής να δείξεις ότι είσαι το φαβορί και να κερδίζεις τις καλύτερες ομάδες».

Για το εάν ισχύει ότι το επίπεδο της Α΄ Εθνικής είναι διαφορετικό από τη Β΄: «Είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού. Με τις άλλες ομάδες πρέπει να ξεκλειδώσουμε την άμυνα τους και είναι δύσκολο εάν βρεθείς πίσω στο σκορ, γιατί μετά κλείνονται στην άμυνά τους και είναι δύσκολο να πετύχεις γκολ. Χθες παίξαμε με αντεπιθέσεις. Βέβαια, στο πρωτάθλημα έχουμε την κατοχή, είμαστε εμείς η καλή και η μεγάλη ομάδα και πρέπει να πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για τον ΌΦΗ: «Θα έρθει να παίξει κλειστά δεν ξέρω αν θα πάει για νίκη ή για ισοπαλία και εάν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Μακάρι να δούμε ένα καλό παιχνίδι».

Για την δύσκολη συνέχεια: «Ναι, είναι μια κρίσιμη περίοδος. Έχουμε όλα τα ντέρμπι της κατηγορίας και εδώ θα κριθούν πολλά».

Για το εάν έχει προσαρμοστεί η ομάδα στη Β΄ Εθνική: «Είμαστε προσαρμοσμένοι. Έχουμε παίξει 11 παιχνίδια. Έχουμε καταλάβει ότι είναι άλλο το επίπεδο και πιστεύω ότι με την ψυχολογία που πήραμε από τα τελευταία παιχνίδια θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι πικραμένος. Είχαμε καιρό να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο σχεδόν τρία χρόνια. Είναι λογικό να είναι πικραμένος και είναι δύσκολο να έρθει ο κόσμος να δει τα παιχνίδια».

Για την εμφάνιση του Διούδη στο χθεσινό παιχνίδι: «Είναι μεγάλες οι δυνατότητες. Το έχει αποδείξει στον Πανιώνιο και στον Άρη που ήταν πιο πριν και με τη μετεγγραφή του στην Μπριζ. Είναι καλός παίκτης. Είναι για τα μεγάλα παιχνίδια».