Skip to main content

«Ντου» στον διαιτητή Κασάι έκαναν οι Βιδάλ, Λεβαντόφσκι και Αλκάνταρα!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου επέρριψαν ευθύνες στον Ούγγρο διαιτητή αναφορικά με τις αποφάσεις του στον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Ρεάλ

Προ τον ευθυνών του για τις διαιτητικές του αποφάσεις στη χθεσινή αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου που βρήκε τελικούς νικητές τους «Μερέχνες» έθεσαν τον Βίκτορ Κασάι τρεις ποδοσφαιριστές των Βαυαρών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι Αρτούρο Βιδάλ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Τιάγκο Αλκάνταρα πήγαν στον χώρο των διαιτητών, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Ούγγρο ρέφερι.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της ισπανικής αστυνομίας για να αποχωρήσουν από το σημειό καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν έντονα παράπονα και δεν απομακρύνονταν από εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας διαμαρτύρονται για τη φάση της αποβολής του Αρτούρο Βιδάλ με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κασεμίρο αλλά και για την κατακύρωση των δύο εκ των τριών γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ο Πορτογάλος σταρ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.