Skip to main content

Ντόρτμουντ: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μαρκ Μπάρτρα

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν το «θύμα» της χθεσινής έκρηξης που είχε ως συνέπεια να προκληθούν ζημιές στο πούλμαν της αποστολής της Ντόρτμουντ.

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο καρπό υποβλήθηκε ο Μαρκ Μπάρτρα της Ντόρτμουντ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν το «θύμα» της χθεσινής έκρηξης που είχε ως συνέπεια να προκληθοιύν ζημιές στο πούλμαν της αποστολής της Ντόρτμουντ και κατ΄ επέκταση οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για το Champions League με τη Μονακό (το ματς θα διεξαχθεί απόψε στις 8 παρά τέταρτο).

Ο Μπάρτρα χειρουργήθηκε στο δεξιό καρπό και του αφαιρέθηκαν κάποια θραύσματα, ενώ έχει υποστεί κι ένα μικρό κάταγμα. Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης οι Βεστφαλοί ενημέρωσαν επίσημα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ο οποίος μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι του.

Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, εκτός του Μπάρτρα τραυματίστηκε ελαφρά κι ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν μέλος της συνοδείας της αποστολής της γερμανικής ομάδας προς το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Ήταν μπροστά απ' το πούλμαν όταν έγιναν οι εκρήξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι αποχώρησε αμέσως.