Skip to main content

Ντόπες Σαββίδης σε παίκτες: Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σημαίνει μαχητής!

Με ποια λόγια επιχείρησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εν όψει Σλόβαν Λίμπερετς

Για σχεδόν μία ώρα προσπαθούσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, να... ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση του Δικεφάλου και εν όψει του «τελικού» κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, για το Europa League.

Απευθυνόμενους προς τους ποδοσφαιριστές, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε πως το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα θα αλλάξει μόνον εάν ο καθένας τους δώσει εφεξής το 100%.

«Θέλω να είστε μαχητές! Να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για την ομάδα, όταν παίζετε, όσο χρόνο αγωνίζεστε. Το να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ σημαίνει ότι είσαι μαχητής! Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% και ας χάνουμε! Θέλω να παλεύετε μέσα στο γήπεδο. Αν δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και την ψυχή σας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα αλλάξει και το κλίμα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης.

Απέφυγε, μάλιστα, να ασκήσει κριτική στους παίκτες καθώς στον... «τελικό» με την Σλόβαν Λίμπερετς θέλει, όπως είπε, την ομάδα δεμένη και έτοιμη να δώσει κατάθεση ψυχής στο χορτάρι της Τούμπας το απόγευμα της Πέμπτης.