Skip to main content

«Ντόπες» Σαββίδη σε παίκτες: Ξέρω ότι μπορείτε να νικήσετε

O μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου βρέθηκε στην ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας

«Σας πιστεύω. Ξέρω ότι μπορείτε να νικήσετε. Αγωνιστείτε χωρίς άγχος, κάντε το παιχνίδι σας». Αυτά ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη χθεσινή ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, όπου έσπευσαν περισσότεροι από 10.000 φίλοι του Δικεφάλου για να ενθαρρύνουν τους παίκτες εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, κόντρα στον Ολυμπιακό, στον Πειραιά.

Στη Μικράς Ασίας ελπίζουν πως οι «ντόπες» του μεγαλομετόχου προς τους ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν την ομάδα, ενώ όλες αυτές τις ημέρες και ο προπονητής του Δικεφάλου προσπαθεί να «δουλέψει» τη ψυχολογία των παικτών του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αφιερώνει καθημερινά αρκετή ώρα εντός των αποδυτηρίων, θέλοντας να επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του το τι πρέπει να προσέξουν στο ματς με τον Ολυμπιακό. «Είμαστε καλύτεροι, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα φύγουμε νικητές», είναι μερικά από τα λόγια που επαναλαμβάνει συνεχώς.