Skip to main content

Ντόπες Καρυπίδη στους παίκτες: Χρειάζεται να δώσετε ό,τι έχετε για να προκριθεί ο Άρης

Επίσκεψη στο Νέο Ρύσιο και ψυχολογική τόνωση από τον ισχυρό άνδρα του Άρη στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εν όψει Μακάμπι

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και τις βάσεις πρόκρισης που μπορεί -όπως τόνισε- να βάλει την Πέμπτη (4/8, 20:00), στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference league, στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι, εξέφρασε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη.

Ο διοικητικός επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, στην τελευταία προπόνηση που έγινε σε ελληνικό έδαφος, πριν από το ματς κόντρα στο σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς, θέλοντας να εμψυχώσει τον Χερμάν Μπούργος και τους ποδοσφαιριστές του.

«Χρειάζεται να δώσετε ό,τι έχετε για να προκριθεί ο Άρης, με αρχή το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ. Εχετε την ικανότητα και την ποιότητα για να πετύχετε τον στόχο μας», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του κ. Καρυπίδη, ο οποίο, στην πορεία κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία αφορούν τον μεθαυριανό αγώνα με τη Μακάμπι, αλλά και οργανωτικής φύσεως θέματα που αφορούν γενικότερα την εταιρεία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι ο αρχηγός της αποστολής του Άρη, η οποία θα πετάξει αύριο το πρωί, με πτήση τσάρτερ, από τη Θεσσαλονίκη για το Τελ Αβίβ.