Skip to main content

Ντάνι: Μπορούμε να βγούμε Ευρώπη

Ο Ντάνι εξέφρασε την πίστη του για τη συμμετοχή του Ηρακλή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Τι είπε για τη φετινή πορεία του «Γηραιού» στην διοργάνωση και ποιον στόχο έθεσε για την ομάδα.
Ο Ντάνι εξέφρασε την πίστη του για τη συμμετοχή του Ηρακλή στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Τι είπε για τη φετινή πορεία του «Γηραιού» στην διοργάνωση και ποιον στόχο έθεσε για την ομάδα.

Είναι  ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος άλλωστε βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο ντα Σίλβα Σοάρες, πιο γνωστός και ως Ντάνι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του Ηρακλή στο πρωτάθλημα ενώ υπογράμμισε ότι ο «Γηραιός» μπορεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, διεκδικώντας έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Ντάνι:

Ένα σχόλιο σου για το νικηφόρο παιχνίδι με την Λάρισα στο «Καυταντζόγλειο».

« Αγωνιστήκαμε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λάρισα. Το σημαντικό για εμάς είναι πως καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη. Πήγαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι και επιστρέψαμε στις νίκες έπειτα από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην Αθήνα».

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά από τόσα χρόνια. Πως νιώθεις γι αυτό;

«Σίγουρα αυτό το γεγονός είναι θετικό για την ομάδα. Η φετινή χρονιά μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά για εμάς. Μπορώ να πω πως έχουμε κάνει δουλειά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το τι θα γίνει ωστόσο η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Μπορεί να κάνει την υπέρβαση ο Ηρακλής στο φετινό πρωτάθλημα; Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για τη σεζόν που διανύουμε;

«Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά και έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς και να μπορούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο στόχος της συμμετοχής στα πλέι οφ είναι πιθανός για την ομάδα σου; Μπορεί ο Ηρακλής να αγωνιστεί εκεί;

«Θεωρώ ότι εφόσον συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό τότε μπορούμε να αγωνιστούμε στα πλέι οφ. Γιατί όχι; Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχο αυτή τη στιγμή, είμαι όμως σίγουρος πως μία συμμετοχή στα πλέι οφ και μία πιθανή έξοδος στην Ευρώπη θα είναι επιτυχία για εμάς».