Skip to main content

Ντάνι Αλβες: Προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση ένα εκατ. ευρώ

Ο Βραζιλιάνος είχε κριθεί ένοχος για το βιασμό μιας κοπέλας και είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια φυλάκισης

 Ο Ντάνι Αλβες ο οποίος αρχικά είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για το βιασμό μιας κοπέλας σε κλαμπ της Βαρεαλώνης, εν τέλει, θα μπορεί να είναι προσωρινά ελεύθερος καταβάλλοντας την εγγύηση του ενός εκατομμύριου ευρώ.

Το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε τελικά να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Αλβες μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που άσκησε κατά της αρχικής απόφασης, βάσει της οποίας πρέπει να μείνει στη φυλακή για 4,5 χρόνια. Εφεση, δε, έχει ασκήσει κι η εισαγγελία η οποία θέλει να αυξηθούν τα χρόνια κράτησης του Βραζιλιάνου.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό και να μάθουμε την κατάληξη της υπόθεσης, θα μπορεί να είναι ελεύθερος καταβάλλοντας το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι χθες είχε γίνει γνωστό πως είχε απορριφθεί το αίτημά του για προσωρινή αποφυλάκισή του.

Ο Βραζιλιάνος είχε κριθεί ένοχος για το βιασμό μιας κοπέλας και είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια φυλάκισης.

Το νομικό του επιτελείο ωστόσο είχε ασκήσει έφεση κατά της αρχικής απόφασης και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική δικαστική νίκη για τον πελάτη της.

Πάντως, εκτός από το ένα εκατομμύριο θα του δεσμευτούν τα διαβατήρια που έχει (βραζιλιάνικο και ισπανικό), ενώ δεν θα μπορεί να πλησιάσει την κοπέλα στην εργασία ή στην κατοικία της ή την ίδια όπου κι αν είναι σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. Επίσης, κάθε εβδομάδα θα πρέπει να δηλώνει το «παρών» στο δικαστήριο.

Πηγή: gazzetta.gr