Skip to main content

Νταμπλ στο βόλεϊ, νταμπλ και στο χάντμπολ για τον ΠΑΟΚ

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να επικρατήσει του Διομήδη Άργους, κατακτώντας και το πρωτάθλημα στο χάντμπολ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 43-40 του Διομήδη Άργους στη διαδικασία των πέναλτι στο «Παλατάκι», κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών του χάντμπολ αντρών.

Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε σε άλλο ένα νταμπλ (μετά από αυτό στο τμήμα βόλεϊ αντρών), κατακτώντας το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, που οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι μετά από δύο παρατάσεις, στις οποίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκόραρε σε νεκρό χρόνο!

Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι περίπου 2.000 οπαδοί του συλλόγου που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού της Πυλαίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έλειψαν οι εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και τους πάγκους των δύο ομάδων, με την Αστυνομία να επεμβαίνει ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 4-7, 7-9, 8-11, 13-14 (ημίχ.), 16-17, 17-20, 19-22, 21-24, 24-29, 29-29, 32-31 (Α' παρατ.), 35-35 (Β' παρατ.), 37-38 (Γ' παρατ.), 43-40 (πέναλτι)

Οι συνθέσεις:

Stoiximan.gr ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Παλάσκας, Γουργούμης, Τσίλης, Νικολαΐδης, Κοκκώνης, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης, Αλβανός, Τσακίρης, Κωστακίδης, Κεσίδης Β., Κεσίδης Σ., Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης

Διομήδης Άργους (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος, Μεγαλοοικονόμου, Καρκαλάτος, Κρεματσιώτης, Πασσιάς, Νικολίτσας, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς, Σαμαράς, Σπέντζος, Ανανιάδης, Χαντέλης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Σημιτζής