Skip to main content

Ντάγκρας: Ευκαιρία για μένα ο Άρης, χρειάζεται ψυχή για την άνοδο

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Άρη μίλησε από τα 3-5 Πηγάδια για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «κίτρινοι» προκειμένου να πετύχουν την άνοδο

Για την ευκαιρία που αποτελεί για τον ίδιο ο Άρης μίλησε από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια, όπου βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Δημήτρης Ντάγκρας και αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «κίτρινοι» για πετύχουν τον στόχο της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατ' αρχήν καλή επιτυχία και καλή χρονιά στους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία, ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου ο Άρης και ελπίζω να δείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Να δουλέψω σκληρά και να πετύχουμε τον στόχο».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Άρη: «Έκανα μια κουβέντα με τον κ. Μυροφορίδη μου είπε το πλάνο της ομάδας, μου ανέλυσε τον δικό μου ρόλο. Είναι όνειρό μου να παίξω γι’ αυτήν την ομάδα».

Για τις απαιτήσεις του Δημήτρη Σπανού από τους παίκτες: «Δουλεύουμε στην επιθετική τακτική. Ξέρουμε ότι θα βρούμε κλειστές άμυνες απέναντί μας μέσα στην σεζόν, γιατί όποια ομάδα παίζει με τον Άρη θέλει να δείξει και δίνει το 100%. Ζητάει να βάλουμε την ατομική μας ενέργεια εμείς που παίζουμε στα άκρα της επίθεσης για να μπορέσουμε να σπάσουμε τις άμυνες».

Για το ότι ο ίδιος επέλεξε την πρόταση του Άρη: «Γενικά έψαχνα την καλύτερη λύση για μένα. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι τρομερή προοπτική. Συζητούσα και με ομάδες της Super League, όμως, μόλις υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη φρέναρα όλα τα υπόλοιπα κι έκανα θεωρώ την καλύτερη επιλογή».

Για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να δέσει η ομάδα: «Το καλό είναι ότι τα παιδιά που προϋπήρχαν στην ομάδα έχουν πολλή θέληση και προσπαθούν να μας δέσουν. Δεν θα χρειαστούμε μεγάλο χρονικό διάστημα για να δέσουμε γιατί ξέρουμε τον στόχο και δουλεύουμε μεθοδικά πάνω σε αυτό».

Για τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον Άρη να πετύχει τον στόχο του: «Πιστεύω πως χρειάζεται ποιότητα, αλλά πιο πολύ ψυχή. Πρέπει να παλεύεις για την ομάδα, θέλει τρέξιμο, να δίνεις το 100% και να μην υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Μέσα από την προπόνηση θα βελτιωθούμε κι εγώ προσωπικά θα ανέβω αγωνιστικά και θα δώσω το καλύτερο που μπορώ».