Skip to main content

Νοσοκομείο ο ΠΑΟΚ, κινδυνεύει να χάσει τον Προμηθέα η μισή ομάδα!

Ο Μαργαρίτης ταλαιπωρείται από ίωση, ο Κόνιαρης υποβλήθηκε σε θεραπεία για το διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι ενώ ο Ντίλαρντ υπέστη μόλυνση στο μάτι

Εκτός της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος μετέβη Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις με συμπτώματα ίωσης και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Από το προπονητικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου» απείχε και ο Αντώνης Κόνιαρης που υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και εντατική θεραπεία για το διάστρεμμα που έχει υποστεί στο αριστερό του πόδι.

Εκτός ήταν και ο Λάκι Τζόουνς που δεν συμμετείχε σήμερα για προληπτικούς λόγους.

Συνεπώς οι «ασπρόμαυροι» θυμίζουν νοσοκομείο λίγο πριν ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία (θα προπονηθούν αύριο στις 18:00) τους για την σαββατιάτικη πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League εναντίον του Προμηθέα Πατρών στο «PAOK Sports Arena».

Υπενθυμίζεται πως ούτε ο Κέβιν Ντίλαρντ δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί μάτι και ύστερα από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε από ειδικό οφθαλμίατρο, διαπιστώθηκε μόλυνση και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην αχαϊκή ομάδα.

Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα προσδιοριστεί τα επόμενα 24ωρα και ανάλογα με την αντίδρασή του στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.