Κυριακή 27 Μαΐου 2018
x

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΛΠΙΣ»: ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ

Η διοίκηση του νοσοκομείου υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της πως οι φήμες που διαδόθηκαν αναφορικά με την υποχώρηση της κουπαστής είναι αβάσιμες

Στο πλευρό του άτυχου ειδικευόμενου ιατρού και στην οικογένειά του στέκεται η Διοίκηση του ΓΝΑ «Η Ελπίς» μετά το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του Νοσοκομείου δίνοντας με ανακοίνωση τη δική της εκδοχή για το περιστατικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:

«Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία  βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.  Σας ενημερώνουμε ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία ιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο μας και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ