Skip to main content

Νοκ-αουτ Αμπρέου, Νασούτι

Με προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους Άρης, Ηρακλής, σκέφτονται τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ.

του Τάσου Πακλατζή

Με σοβαρές απουσίες ταξιδεύει ο Άρης στη Λιβαδειά. Ο Έκτορ Κούπερ ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να υπολογίζει σε δυο βασικούς παίκτες του Αμπρέου, Νασούτι, οι οποίοι έχασαν όλη την προετοιμασία της εβδομάδας, ήρθε ωστόσο ένα ακόμα πρόβλημα να προστεθεί στην λίστα των απόντων και ακούει στο όνομα Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί την Δευτέρα σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Στις σημαντικές απουσίες προστίθεται και αυτή του Κάρλος Αράνο ο οποίος εκτίει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές ποινής, γεγονός που αναγκάζει τον Κούπερ να στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις σε επίθεση και αμυντική γραμμή. Για τους κίτρινους η αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να χαρακτηριστεί κομβική και η απαρχή της αντεπίθεσης που θέλουν να εξαπολύσουν για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους. Στα αρνητικά, η κακή παράδοση των τελευταίων χρόνων με αντίπαλο το Λεβαδειακό στην έδρα του. 

Μεταγραφικές βλέψεις για ΠΑΟΚ


Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επέστρεψε από το Βέλγιο και ήδη έχει ενημερώσει την διοίκηση για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε αναφορικά με τις μεταγραφικές βλέψεις του Δικεφάλου. Μετά και την τοποθέτηση του Φερνάντο Σάντος σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας και τις κινήσεις της, θεωρείται βέβαιο ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές, για να καλύψουν την μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας. Πέρα απο τους στόχους που υπάρχουν εντός των συνόρων (Τσέζαρεκ) η λίστα που έδωσε ο Πορτογάλος στη διοίκηση έχει παίκτες που προέρχονται από την δεξαμενή της Σταντάρ Λιέγης και της Πόρτο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συμφωνίας παραχώρησης παικτών με τη μορφή του δανεισμού.

Δίχως τον τιμωρημένο Γκαρσία αλλά και τους δύο κλινήρεις Σορλέν, Κρέσιτς υποδέχεται ο ΠΑΟΚ τη Λάρισα, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 19:00.

Εκτός ο Μιλάνο


Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αναγκάζει τον Σάββα Κωφίδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (Κυριακή 2:30). Ο Μάουρο Μιλάνο εγκατέλειψε την προπόνηση με έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποκλείσθηκε από την αποστολή. Εκτός μάχης είναι επίσης οι Λέκι, Πιλότο και Γιάκοπ, σ΄ έναν αγώνα υψίστης σημασίας για τον Γηραιό. Η ήττα είναι απαγορευτική, μια και σε τέτοια περίπτωση η βαθμολογική θέση της ομάδας θα είναι εξαιρετικά δεινή και εν μέσω διοικητικής αβεβαιότητας η κατάσταση μπορεί να γίνει δυσάρεστη.

Business Story
Off