Skip to main content

«Νιώθω όμορφα όταν δίνω αίμα»

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται από τις 11έως τις 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Συκεών.
Το κοινωνικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Δήμος Συκεών, ο οποίος διοργανώνει εκστρατεία αιμοδοσίας με τον τίτλο «Νοιώθω όμορφα όταν δίνω αίμα»  από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα, που εκπονείται σε συνεργασία με τα νοσοκομεία Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος και Παπανικολάου, θα στεγαστεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Συκεών.

«Δίνοντας αίμα, γεμίζουμε ικανοποίηση και αγάπη, δείχνουμε γενναιοδωρία και φιλοτιμία και τελικά νοιώθουμε όμορφα γιατί είμαστε υγιείς έχοντας την ευκαιρία να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας» δήλωσαν ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης.

«Ο καραγκιόζης πάει αιμοδοσία»

Παράσταση με τίτλο «Ο καραγκιόζης πάει αιμοδοσία» θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν τα παιδία των αιμοδοτών. Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών, από τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Αγάπιο Αγαπίου.

Ενημέρωση για τη μεταμόσχευση οργάνων

Σε όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, εκπρόσωποι του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων θα δίνουν πληροφορίες για τη διαδικασία προσφοράς οργάνων σώματος. Οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να γίνουν μέλη του Μητρώου Δωρητών Οργάνων, και να στείλουν τη δήλωση δωρητή που θα εσωκλείεται στο φάκελο τους, κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Α.Μ