Skip to main content

Νικολόπουλος: Κόπηκε το κόμμα μας, όχι από τον Άρειο Πάγο αλλά από χάκερς

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της υποβολής της υποψηφιότητας του κόμματός του για συμμετοχή στις εκλογές

«Τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες δεν τους έκοψε ο Άρειος Πάγος αλλά οι χάκερς», αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος, λέγοντας πως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της υποβολής της υποψηφιότητας του κόμματός του για συμμετοχή στις εκλογές.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Νικολόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός ήρθε στη πατρίδα μας για να διευκολύνει καταστάσεις και διαδικασίες. Ως Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα επ' ουδενί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Ψηφιακή Μετάβαση είναι είναι μέσο χειραγώγησης εκλογικών διαδικασιών».

«Προσπαθούν να μας νικήσουν με χάκερς»

Και συνεχίζει: «Η Ψηφιακή Μετάβαση σίγουρα δεν πρέπει να είναι μέσο καταπολέμησης της Δημοκρατίας. Και επειδή μιλάμε για μετάβαση έπρεπε να έχει προβλεφθεί η δυνατότητα και το περιθώριο και έντυπου τρόπου κατάθεσης, ώστε να αποτραπούν οι πονηρές σκέψεις για τις πονηρές πράξεις καταχραστών της εξουσίας και της εμπιστοσύνης του λαού».

«Χρησιμοποιώντας ''χάκερς'' προσπαθούν να νικήσουν, δημιουργώντας αόρατους πολέμους στο διαδίκτυο, απαξιώνοντας την ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών».

«Δεν θα είμαστε στις εκλογές της 21ης Μαΐου»

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε την Κυριακή (30/4): «Δεν θα είμαστε στις εκλογές της 21 ης Μαΐου». Στη συνέντευξη που παραχώρησε, άφησε αιχμές κατά του Υπουργού Ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, κατηγορώντας τον επί της ουσίας για «κωλυσιεργία» του κρατικού μηχανισμού όσον αφορά στην κατοχύρωση/επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

Ωστόσο, διευκρίνισε πως σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, το κόμμα θα συμμετάσχει κανονικά. «Θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία στο κόσμο να ψηφίσει, όχι εμένα, αλλά αυτό το κόμμα διαμαρτυρίας», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Νικολόπουλος.