Skip to main content

Νικολόπουλος: Μακάρι να είναι πραγματική η αισιοδοξία του Μοσκοβισί

Είμαστε, αναντίρρητα μέσα στο τούνελ, αλλά τώρα φαίνεται όλο και πιο δυνατό το φως, στην άκρη του, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Άραγε, πρέπει ή δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε με τόση αισιοδοξία;» Μ’ αυτό το σχόλιο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος τις διαπιστώσεις του Ευρωπαϊκού Επίτροπου Πιέρ Μοσκοβισί για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος «ο κ. Μοσκοβισί μας είπε ότι η οικονομία ανακάμπτει, η ανεργία μειώνεται και η έξοδος από τα μνημόνια είναι καθαρή, γιατί ολοκληρώνονται επιτυχώς. Μακάρι οι αισιόδοξες εκτιμήσεις του να είναι πραγματικές και να προέρχονται από δικό του, ουσιαστικό έλεγχο και όχι από μία παραπλανητική αίσθηση, που έχει καλλιεργήσει η Κυβέρνηση προς τους θεσμούς. Μας τα είπε τόσο καλά ο κ. Μοσκοβισί και γι’ αυτό αναρωτιέμαι: Άραγε, πρέπει ή δεν πρέπει ν’ ανησυχούμε με τόση αισιοδοξία;»

Συνδυάζοντας και την έξοδο της χώρας μας στις αγορές (εξασφαλίσθηκαν υπερδιπλάσιες προσφορές από τα 3 εκ. ευρώ που σκοπεύει ν’ αντλήσει το Ελληνικό Δημόσιο), ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαστε, αναντίρρητα μέσα στο τούνελ, αλλά τώρα φαίνεται όλο και πιο δυνατό το φως, στην άκρη του…».