Skip to main content

Νικολόπουλος: Αμφίβολη η επανεκλογή Ζορπίδη στο ΕΕΘ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» εξαπολύει σοβαρότατες κατηγορίες εναντίον του νυν προέδρου του ΕΕΘ.

Σοβαρότατες κατηγορίες εξαπολύει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών», Χρήστος Νικολόπουλος κατά του νυν πρόεδρου του ΕΕΘ Μιχάλη Ζορπίδη.

Αναλυτικά, ο κ. Νικολόπουλος υποστηρίζει ότι ο κ. Ζορπίδης εξαπέλυσε απειλές που εξαπέλυσε σε βάρος επαγγελματία ότι θα του κλείσει το κατάστημα επειδή συντάσσεται με την «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών».

Η καταγγελία έγινε σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΕΘ, από όπου, όπως υποστηρίζει ο κ. Νικολόπουλος ήταν αισθητή η απουσία μελών της διοίκησης Ζορπίδη.

«Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία συμβούλων της αντιπολίτευσης, καθιστούν αμφίβολη την επανεκλογή Ζορπίδη, στις εκλογές του Δεκεμβρίου» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Επιπλέον, ο ίδιος ζήτησε να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να απομακρυνθεί στενός συνεργάτης του κ. Ζορπίδη και επιστημονικός σύμβουλος του ΕΕΘ, λόγω καταδικαστικής απόφασης για πλαστογραφία μετά χρήσης.