Skip to main content

Νίκιτς: Νικάμε τον ΟΦΗ και τερματίζουμε στην πρώτη θέση

Ο μέσος του Άρη υπογράμμισε πως οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού είναι πανέτοιμοι να κερδίσουν τους Ηρακλειώτες τονίζοντας πως αξίζουν την πρωτιά

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την ετοιμότητα της ομάδας αλλά και για την χθεσινή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για το κίνητρο που υπάρχει στον αγώνα της Τετάρτης: «Χωρίς πίεση δεν το λες, γιατί όταν παίζεις στον Άρη έχεις πάντα πίεση. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε δύο στόχους. Πρώτος στόχος ήταν η άνοδος και πλέον σε πρώτο πλάνο είναι η πρώτη θέση, γιατί είναι ωραία η άνοδος αλλά θέλουμε και τη πρώτη θέση μαζί με το αήττητο. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει ρυθμό και κερδίζει. Θα γίνει καλό παιχνίδι και θα το χαρούμε».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Θα μπούμε όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια, δηλαδή για τη νίκη. Με αυτή τη νίκη παίρνουμε τη πρώτη θέση και πιστεύω πως το αξίζουμε και θα το καταφέρουμε».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε χθες: «Είμαι πολύ περήφανος. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, ο κόσμος έφυγε λίγο πικραμένος με ισοπαλίες. Χθες όμως κερδίσαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία. Χάρηκα γιατί μου έλεγε ο πατέρας μου πως ήταν παλαιότερα και ένιωσα και εγώ την ατμόσφαιρα».