Skip to main content

Νίκησε τα Τρίκαλα με διπλό Πρίγιοβιτς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (video)

Με τον Σέρβο φορ να σκοράρει δις φτάνοντας τα 14 γκολ στη σεζόν ο «Δικέφαλος» κέρδισε στο φινάλε τους Θεσσαλούς και μπαίνει στους «8» του κυπέλλου

Τη νίκη με 2-1 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων στο γήπεδο της Τούμπας για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο «Δικέφαλος» είχε την κατοχή, τις καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης και χρειάστηκε τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει για 13η φορά στη σεζόν ώστε να περάσει μπροστά στο σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 78΄ο Κουλούρης πάσαρε στον Μπίσεσβαρ και αυτός αρχικά ντρίμπλαρε και εν συνεχεία σούταρε με τον Αποστολίδη να αποκρούει αλλά η μπάλα έφτασε στον Σέρβο επιθετικό που ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 89΄όταν η κεφαλιά του Γροντή με την παρέμβαση του Σιαμπάνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι με τον νεαρό πορτιέρε στη συνέχεια να μπλοκάρει τη μπάλα.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα όταν ο Μιλοσάβλιεβ μπήκε ωραία από τα δεξιά και κάνοντας προσποίηση εξαπέλυσε ένα σουτ με το αριστερό που καρφώθηκε στη γωνία του Σιαμπάνη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η τελευταία κουβέντα της αναμέτρησης ανήκε στους «ασπρόμαυρους» που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μυστακίδης γύρισε τη μπάλα και αυτή βρήκε στο χέρι του Κοτσώνη με τον διαιτητή Φωτιάδη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας με το 14ο του γκολ στη σεζόν το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Κρέσπο (60΄ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81΄ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70΄ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄ Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73΄ Ντακόλ).