Skip to main content

Νίκησε ο... καύσωνας στην Τούμπα, 1-1 με τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ (video)

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Πρίγιοβιτς που είχε και δοκάρι - Ισοφάρισε με Νικολιά ο ΠΑΣ που είχε δύο δοκάρια

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό της Τούμπας με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ισορροπημένο ματς.

Ο αγώνας διεξήχθη σε συνθήκες καύσωνα με τις διακοπές να είναι αρκετές προκειμένου να πάρουν ανάσες οι παίχτες.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Μακ έκανε τη σέντρα, ο Σερβοελβετός μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Βελλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 19' ο ΠΑΣ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Νικολιά εκτός περιοχής. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με δοκάρι από κεφαλιά του Κόντε, ενώ στο 45' είχε και δύτερο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Γιάκου.

Στo δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε χωρίς αλλαγές. Στο 50' ο Ενρίκε απείλησε τον Βελλίδη με δυνατό σουτ, όμως ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 61' ήταν η σειρά του Ρέι να δείξει τα αντανακλαστικά του καθώς νίκησε σε τετ α τετ τον Γιάκο.

Στο 87' ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγηθεί όταν η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος (58' Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοβ, Τσίμιροτ, Κάμπος (58' Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (68' Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (82' Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (77' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (60' Λίλα), Κόντε.