Skip to main content

Νίκησε και ανέβηκε τρίτος

Ο Άρης, χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε 1-0 την Καβάλα, με γκολ του Ρουίς στο 3’, και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η Καβάλα είχε ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά της τον εξαι
Ο Άρης, χωρίς να εντυπωσιάσει, νίκησε 1-0 την Καβάλα, με γκολ του Ρουίς στο 3’, και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η Καβάλα είχε ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά της τον εξαιρετικό Βελλίδη.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο τρίτο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Χαβίτο έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά, γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή για τον Ρουίς και αυτός με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Γκαλίνοβιτς για το 1-0. Ο Άρης ήταν ανώτερος στο πρώτο 10λεπτο, όμως ο τραυματισμός του Κόκε και η αντικατάστασή του άλλαξε τα δεδομένα. Οι «Αργοναύτες» βρήκαν χώρους μετά το 20’, έκαναν ευκαιρίες, αλλά δε σκόραραν.

Παρόμοιο ήταν το μοτίβο του ματς και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, πίεζαν, όμως πέταξαν στα… σκουπίδια όσες ευκαιρίες δημιούργησαν. Ο Άρης μπορεί να αισθάνεται τυχερός, καθώς είχε σε καλή μέρα τον Ρουίς, που σκόραρε, αλλά και τον Βελλίδη, που αντικατέστησε επάξια κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη.