Skip to main content

Νικηφορίδης: Πρωτεύουσα περιοχή πρασίνου το στρατόπεδο Παύλου Μελά

Πώς σχολίασε ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας την ανάληψη της εποπτείας στη μετατροπή του στρατοπέδου Π. Μελά σε μητροπολιτικό πάρκο

«Πρωτεύουσα Περιοχή Πρασίνου» του πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, θα επιδιώξει να καταστήσει τον δήμο Παύλου Μελά ο αρχιτέκτονας της ανάπλασης της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η Voria.gr, επιλέχθηκε για να εποπτεύσει τη μετατροπή του στρατοπέδου Π. Μελά σε μητροπολιτικό πάρκο.

«Με τις δικές μου δυνάμεις αλλά και με αυτές του Bernard Cuomo θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πρασινίσει ο τόπος», αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Νικηφορίδης, συνοδεύοντας το σχόλιό του με το ρεπορτάζ της Voria.gr.

«Θέλουμε ο Δήμος Παύλου Μελά να γίνει η Πρωτεύουσα Περιοχή Πρασίνου του πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης», συνεχίζει ο ίδιος και προαναγγέλλει: «Μετά από την 1η φροντίδα για ασφαλή χρήση του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά θα ακολουθήσουν αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί».

Ευχαριστεί, τέλος, τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.